facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 

HiFi Upgrade BMW 5-Serie F11

Deze BMW 530d Touring (F11) was af fabriek zeer compleet uitgerust, het sound systeem was echter volledig standaard. Dat betekent: géén tweeters, géén versterker en kleine 16,5 cm midwoofers. Het geluid was dan ook navenant; geen beleving, geen dynamiek, een wekkerradio op wielen.

De oplossing kwam in de vorm van een GLADEN BOXMORE Audio Upgrade met DSP. Het gehele systeem is onzichtbaar gemonteerd op de originele inbouwlocaties, zonder knippen, zagen of boren. Bij BMW werden de originele afdekkapjes besteld voor de spiegeldriehoeken met daarin de voorbereiding voor de pasklare tweeters. 

Het resultaat is een kristalhelder weergave van het geluid met aanzienlijk meer dynamiek en een vollere basweergave. Stemmen klinken natuurgetrouw en de instrumenten lijken vanaf de motorkap te spelen. En ook als het volume wat verder opengedraaid wordt klinkt de muziek nog steeds gecontroleerd en dynamisch en vooral indrukwekkend. 

>> Bekijk de Audio Upgrades voor BMW

 

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2021 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.