facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 
../images/content/news/59.png

Audison Prima | The Integrator

21-10-2014

Autofabrikanten hebben HiFi doorgaans niet hoog in het vaandel staan en met de toenemende complexiteit van de voertuigen is een audio upgrade niet altijd even simpel.

Audison brengt met de Prima lijn een integratie concept waardoor voor vrijwel elke auto een passende audio upgrade binnen handbereik is. 

Audison Prima bestaat uit een brede lijn doordachte luidsprekers, compacte versterkers met en zonder geïntegreerde sound processor en een uitgebreid pakket aan inbouw accessoires. Daarnaast biedt Audison complete voertuigspecifieke soundpacks aan welke garant staan voor perfecte integratie. 

De Prima luidsprekers zijn specifiek ontwikkeld voor maximaal rendement en klankweergave gecombineerd met optimale pasvorm. Zo zijn de Prima luidsprekers erg compact vormgegeven en hebben de coaxiale luidsprekers een tweeter welke geïntegreerd is in de poolkern van de woofer. 

Audison Prima versterkers zijn ontwikkeld middels hoogwaardige Klasse D techniek. Hierdoor wordt het maximale rendement gehaald uit de beschikbare stroomvoorziening. Bovendien wordt de warmteontwikkeling tot een minimum beperkt en zijn de Prima versterkers bijzonder compact vormgegeven. 

Optioneel zijn de Prima versterkers beschikbaar met geïntegreerde Digitale Sound Processor (DSP). Deze DSP beschikt over 9 kanalen en is vrij programmeerbaar, maar kan ook met reeds beschikbare (voertuigspecifieke) presets worden geladen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Vraag uw Audison dealer naar de mogelijkheden.

Audison Prima


Nieuwsoverzicht

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2021 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.