facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 
../images/content/news/50.png

GLADEN of Audio System?

14-09-2011

Het premium merk van Audio System heet GLADEN, een nieuwe naam die de toplijn van Audio System zal vertegenwoordigen.

Drijfveer achter deze nieuwe merknaam is Henning Gladen, eigenaar van Audio System Europe GmbH en verantwoordelijk voor de productie van de populaire Audio System producten. Als motivatie voor de nieuwe merknaam zegt Henning:

"Audio System is begonnen als een klein merk met een beperkt assortiment car audio producten in het middelste prijssegment. Gedurende de jaren zijn de producten kwalitatief beter geworden en is het assortiment uitgebreid. Inmiddels dekt het assortiment een dermate grote prijsrange dat het tijd wordt om het op te delen in twee merken.

Audio System zal daarbij de meest betaalbare producten vertegenwoordigen terwijl GLADEN de toplijn representeert.Er is dan ook veel tijd besteed aan het ontwikkelen van de nieuwe GLADEN producten kwalitatief beter en duurzamer te maken als hun voorgangers"

Audio System GLADEN 
Radion RS
X--ION SQX
HX SQ Zero
Krypton SQL
Helon* SPL
HX Zero Pro
- Aerospace
Voertuigspecifiek ONE
*De opvolgers van de Helon luidspreker systemen zijn onder de SQL lijn uitgebracht. 

In bovenstaande lijst kunt u zien hoe de opvolgers van de oude Audio System productlijnen heten. Deze hoogwaardige GLADEN producten hebben niet alleen een andere naam, maar zijn ook kwalitatief gegroeid ten opzichte van hun voorgangers.  

GLADEN of Audio System?

De huidige CO, MX en MXc lijnen zullen onder de naam Audio System doorlopen terwijl de overige lijnen worden vervangen door GLADEN producten. Welke producten het best bij u passen is dus een kwestie van budget en persoonlijke smaak. In elk geval bent u verzekerd van de kwaliteit en service die u van ons gewend bent!

3 Jaar garantie

Indien u uw GLADEN producten bij één van de geselecteerde dealers aanschaft profiteert u standaard van 3 jaar garantie.


Nieuwsoverzicht

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2021 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.