facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 

Audio upgrade in BMW 6 Gran Coupe F06

Waarom zou je een hifi pakket op je nieuwe auto bestellen als Brian's Custom Audio dat veel beter voor je kan maken? Dat moet ook de eigenaar van deze BMW gedacht hebben, want hij kwam speciaal uit België naar Zoetermeer om daar zijn gloednieuwe BMW van een HiFi upgrade te laten voorzien.

GLADEN Aerospace

Omdat alleen het beste goed genoeg was werd gekozen voor een volledig aktief 3-weg systeem uit de Aerospace serie van GLADEN. Dat hiervoor eigenlijk geen plaats was in de portieren van de BMW was voor Brian niet zo'n probleem. Brian is voor polyester wat Robert Schumacher is voor botox en dus ging de zaag erin.

Nadat het deurpaneel opnieuw is bekleed ziet het geheel er beter uit als orgineel, om over de klank nog maar te zwijgen.

Bandpass subwoofer

Omdat een BMW niet bepaald de ideale auto is om een subwoofer in te plaatsen moest ook hier maatwerk geleverd worden. Er werd een custom, single vented bandpass constructie berekend met een lineaire group delay. Indrukwekkende termen voor een bandpass die zowel hard, strak én laag kan.


Maar liefst twee SQL 12 woofers worden aangestuurd door evenveel AS 300.2 versterkers van Mosconi. Power genoeg dus!

Mosconi DSP 6to8

Als je de beste spullen en de beste inbouwer hebt, dan verwacht je ook het beste geluid. Daarom werd een DSP van Mosconi geplaatst, ingemeten en afgeregeld door onze eigen audio specialist. Dankzij tijdcorrectie, equalising en aktieve crossovers staat het geluidsbeeld nu als een huis. 

Gemotoriseerde versterkerlade

De versterkers gewoon vastschroeven was Brian te eenvoudig, daarom werden twee van de Mosconi AS versterkers in een gemotoriseerde versterkerlade gemonteerd. Petje af voor deze geslaagde inbouw!

Ook beter geluid in uw BMW? 

Kijk voor hier voor een overzicht van de mogelijkheden. 

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2022 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.