facebook twitter Ned |
logo

 

Winkeladressen


 
 

HifiMotive - Sterk in Car Audio

HifiMotive bestaat uit een team van gedreven medewerkers met meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in car audio. We benaderen de markt via de betere inbouwspecialist en we leveren dan ook uitsluitend kwaliteitsproducten in een markt waar een niet aflatende prijserosie de kwaliteit van de producten voortdurend onder druk zet.   

De beste merken

Sinds de oprichting in 2002 heeft HifiMotive het exclusieve distributierecht verworven van een aantal ijzersterke merken. Kwalitatief hoogwaardige producten met een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding en een focus op de Europese markt.  

One-stop-shop

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn beschikken we naast de genoemde car audio producten ook over een ruime keuze aan inbouwmaterialen. Denk daarbij aan dempingsmaterialen, bekabeling en aansluitmateriaal maar ook andere, meer specialistische accessoires. Alle benodigdheden voor de perfecte audio upgrade onder één dak. 

Technische ondersteuning

In een markt van toenemende complexiteit van zowel de producten als de auto's waar de producten in gemonteerd worden voldoet HifiMotive aan de toenemende vraag naar technische support. Dankzij onze eigen technische dienst zijn we niet alleen in staat om reparaties snel en vakkundig uit te voeren, we helpen ook bij inbouwproblemen en storingen. 

Verkoop ondersteuning

Door de toenemende complexiteit van OEM audio systemen wordt het ook steeds lastiger om een goede audio upgrade samen te stellen zonder voorkennis van de auto waarin de upgrade moet plaatsvinden. HifiMotive loodst u langs obstakels en mogelijkheden en helpt u bij het vormgeven van de perfecte audio upgrade. 

The finishing touch

Met de komst van Digitale Signaal Processoren (DSP's) zijn de mogelijkheden een audio installatie af te stellen geëxplodeerd. Middels actieve crossovers, digitale looptijdcorrectie en individueel instelbare equalisers heeft de inbouwspecialist nu een scala aan mogelijkheden om het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen. Met de komst van deze mogelijkheden komt ook de vraag naar gespecialiseerde mensen om deze krachtige processoren correct in te regelen. HifiMotive biedt daarom de mogelijkheid om een installatie, voorzien van een DSP, professioneel te laten inmeten door een van onze ervaren medewerkers. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van onze dealers en laat u meenemen in de wereld van HiFi, ook in úw auto. 

Dealer overzicht »

Producten

LuidsprekersSubwoofersVersterkersVoertuigspecifiekDempingDiversenComfort
© copyright 2023 HifiMotive all rights reserved      •      Powered and designed by 3Media B.V.